Inspirace

Světlé barvy v pozadí

Na výběr máte z 8 odstínů světlých pastelových barev, které skvěle doplní váš návrh plakátu. Rozhodnout se můžete i pro variantu na bílém pozadí bez barevného podbarvení.

Tmavé barvy v pozadí

Připravili jsme pro vás nabídku celkem 7 tmavých pozadí, na kterých světlé ilustrace nejlépe vyniknout. Jedná se o unikátní pozadí, pro které je připraveno jen několik málo ilustrací.

Různé formáty plakátu

Na výběr máte několik formátů. Jednotlivé formáty se liší svým rozměrem a cenou. Nejmenší rozměr lze pořídit 21×30 cm a naopak největším rozměrem je 70×100 cm. Vzhledem k dostupnosti a ceně rámečků zákazníci nejčastěji vybírají plakáty 30×40 cm a 50×70 cm.

Typ písma

Nejen, že si můžete vybrat ilustraci miminka, barvu pozadí a formát plakátu. Rovněž si můžete vybrat z celkem 16 typů písma, které nabízíme. Všechna písma podporují háčky a čárky a jsou vybrány tak, aby obohatily celkový dojem z návrhu.

Plakáty našich zákazníků

Plakáty z Kindy.cz si zamilovaly už stovky spokojených maminek a tatínků. Podívejte se na jejich návrhy a inspirujte se při vytváření toho svého.

Navrhněte si vlastní plakát miminka

Připraveni vytvořit si vlastní návrh plakátu narození miminka? Přejděte do našeho editoru a navrhněte si vlastní plakát. Je to opravdu jednoduché a rychlé. A za pár dní ho můžete mít doma!