Sestavte si seznam dárků k narození miminka

Pokud jste v radostném očekávání anebo již máte svého novorozeného potomka v náručí, asi plánujete, že jej představíte svým známým a širší rodině v rámci oslavy či jiného setkání.

A je jasné, že hosté s sebou rádi přivezou jako dar k narození něco pro vás či pro vaše dítě. Ulehčete jim vybírání a stejně, jako je tomu u darů svatebních, se nebojte říct si o to, co vás skutečně potěší či se bude hodit. Protože při výběru darů naslepo může nastat nejedno faux-pas – například se může sejít více stejných darů, dostanete to, co už máte dávno doma anebo některá z tetiček přiveze s dobrým úmyslem zcela nevkusnou plastovou hračku, která děti spíše děsí.

Zamyslete se, co byste si přáli

Projděte si znovu, které věci pro dítě již máte a co vám ještě chybí. Také popřemýšlejte nad tím, co všechno je schopné pojmout vaše obydlí, protože stohy hraček nejsou pro miminko vůbec nezbytné a zbytečně zaberou mnoho místa. Totéž platí o různých houpátkách, košících, hnízdech, hracích dekách a jiných vymoženostech, které jsou údajně dnes „zcela nezbytné“. Určitě stojí za to i zvážit různé dekorace do dětského pokoje, pokud jej ještě nemáte zcela dokončený.

Také je dobré počítat s tím, že určité věci využijete jen po omezenou dobu. Proto volte dary co nejtrvalejší a nejuniverzálnější. S ohledy na finance vašich hostů také vybírejte věci, které nebudou příliš drahé, mohlo by to způsobit další rozpaky.

Zařaďte taky něco na památku

Pokud chcete spojit vzpomínkový předmět s ozdobou do dětského pokoje, jste tu zcela správně. Napište si do svého seznamu darů i plakát k narození miminka od nás. Dárce pouze potřebuje znát údaje o dítěti, vybrat ilustraci z naší široké nabídky a k tomu zvolit odpovídající design – vše pohodlně online. Co se týče stylu, můžete dotyčnému i napovědět například fotografií z vašeho dětského pokoje. Pak už jen nasměrujte na stránku Kindy.cz a těšte se na perfektní dárek k narození miminka dle vašich představ.