Jak uchovat vzpomínky na první společné okamžiky s miminkem

Když se do rodiny narodí dítě, je to vždy velká událost.

Miminko má spoustu pozornosti, babičkám ukápne slza, pyšný otec poprvé vyveze kočár na procházku a maminka má nových povinností nad hlavu. Jak v tomto chaosu myslet na zaznamenání důležitých okamžiků a zajistit, abychom se za tři měsíce či roky marně nezamýšleli nad tím, jak to bezprostředně po narození našeho syna či dcery vlastně všechno probíhalo, na co jsme mysleli a co prožívali?

Důležitost vzpomínek

Nikdo netvrdí, že máte každou minutu věnovat cvakání foťákem ani že musíte vést miminku podrobný deník. Nicméně pár fotek s popisem ve fotoalbu, pár schovaných předmětů anebo investice do vzpomínkové knihy jsou v každém případě namístě. Čas totiž opravdu letí, jakkoli to může znít jako klišé, a naše paměť má daleko k dokonalosti.

Ačkoli jsou pro nás takovéto okamžiky velice důležité, pořád ještě musíme věnovat pozornost i čas také ostatním oblastem života a noví rodiče navíc často ve svém naruby převráceném světě těžko a pomalu nacházejí určitý rytmus a myšlenky i na něco jiného, než na péči a starost o malého potomka. Nelze se pak zaměřit na každý drobný detail a leccos podstatného nám může proklouznout mezi prsty.

Originální připomínka

A právě v tomto stresujícím a náročném období je ideální potěšit sebe i rodinu něčím krásným a trvalým, co má zároveň upomínkovou a emocionální hodnotu. Plakát k narození miminka s profesionálně zpracovanou ilustrací může být to pravé.

A když si ho navíc můžete z velké části nakonfigurovat rychle, jednoduše a podle vlastních představ, není o čem dále přemýšlet. Každý pohled na tento plakát vás přenese zpět do prvních dní sžívání se s vaším miminkem a pomůže tak uchovat to podstatné ve vaší paměti a vašem srdci. Další informace a objednávkovou aplikaci naleznete na Kindy.cz.