Do kterých věcí pro dítě (ne)investovat

Máte těsně před nebo po příchodu miminka do vaší rodiny a přemýšlíte nad tím, co ještě koupit?

Máte těsně před nebo po příchodu miminka do vaší rodiny a přemýšlíte nad tím, co ještě koupit, abyste jemu i sobě zajistili veškerý komfort, a bez čeho se naopak obejdete? Přinášíme několik tipů, které vám mohou pomoci posoudit smysluplnost a potřebnost některých nákupů.

Koupit či nekoupit

Zejména (ale nejen) nastávající maminky mají tendenci se intenzivně radovat z nákupů pro své miminko a nadšeně se probírat sortimentem jednoho obchodu za druhým. Na tom není nic špatného, avšak někdy přes nadšení nad všemi krásnými věcmi, které jsou v současné době na trhu, nevidíme skutečnost, že něco možná nikdy nevytáhneme ze šuplíku.

Proto je potřeba zvážit následující:

  • Jde o věc, bez které se opravdu neobejdete?
  • K čemu a jak často budete dle vaší představy a střízlivého odhadu danou věc používat?
  • Je věc, kterou se chystáte koupit, opravdu kvalitní nebo má pouze líbivý design žádnou funkci praktickou ani emocionální?
  • Jaký je váš stanovený rozpočet na výbavičku pro dítě a ostatní věci spojené s jeho příchodem?
  • Jde o věc, která se v případě náhlé potřeby opravdu nedá dokoupit později?

Tyto otázky a mnohé další je třeba si položit při každém nákupu, jinak se snadno může stát, že budete zavaleni kvanty miminkovských vymožeností, aniž by některé koupě skutečně dávaly smysl.

Investice do vzpomínky

Co se však vždy vyplatí, je investice do decentní a vkusné drobnosti, která vám při každém pohledu připomene všechny radosti i příjemné starosti spojené s narozením vašeho miminka. Plakát k narození miminka není náročnou investicí ani kýčem, na který se bude u vás doma pouze prášit.

Skvěle ozdobí váš domov a bude neustále připomínat dobu, kdy se životy členů vaší rodiny poprvé propojily. Krom toho je design jen na vás a do obchodu nemusíte. Vybírejte a objednejte svůj plakát přes naši aplikaci na webu Kindy.cz a pak už se můžete jen těšit na balíček.

Navrhněte si vlastní plakát narození miminka. Právě teď můžete využít slevový kód BLOG20, se kterým získáte slevu 20 % na celou objednávku a dopravu zdarma.