Originální plakát vašeho miminka jednoduše a za pár minut

Chcete uchovat jedinečnou vzpomínku na narození vašeho malého pokladu? Pořiďte si nejcennější umění, které můžete mít.

Hledáte jedinečný vzpomínkový předmět, jehož výslednou podobu můžete utvářet vy sami a který nezavání kýčem? Plakát miminka podle vlastního návrhu je ideální volbou. Nejde jen o obyčejnou dekoraci do dětského pokoje, ale o předmět s hlubokou citovou hodnotou.

Aplikace Kindy.cz není pouhým automatizovaným generátorem plakátů, který vytvoří celý design za vás, ani službou, kde by finální vzhled návrhu měla v rukou jiná osoba. Umožňujeme maximálně personalizované zpracování obrázku vaší ratolesti na plakát vytištěný na vysoce kvalitním papíře. Díky profesionálnímu tisku si můžete být jisti, že vám jeden z nejkrásnějších milníků vašeho života bude připomínat ještě velmi dlouho.

Přizpůsobte si plakát miminka

Pomocí jednoduchého online nástroje můžete po zadání základních údajů o miminku sami vybrat jednu z mnoha krásných ilustrací, typ písma pro popisek, barvu pozadí i vyhovující rozměry výsledného plakátu. Ihned uvidíte přesnou podobu obrázku, který bude zdobit vaše obydlí a připomínat významné chvíle s děťátkem, a tak máte možnost sami zajistit, aby dokonale ladil s designem dětského pokoje či jiné místnosti. Nikdo návrh nebude vytvářet za vás, vyhnete se složité a dlouhé komunikaci ohledně přesné podoby návrhu a plakát bude rychle a pohodlně doručen k vašim dveřím přesně dle vašich představ.

Rádi poradíme a ukážeme

Přestože je nástroj pro vytvoření plakátu maximálně jednoduchý, intuitivní a minimalistický, jsme připraveni vás kdykoli postupem tvoření provést a odpovědět na jakýkoli dotaz. Budeme rádi, pokud naše služba podpoří rodinnou pohodu a zaznamená neopakovatelný okamžik, což jistě do budoucna ocení i vaše dítko, až mu budete vyprávět o příběhu jeho narození a ukážete mu tuto vkusnou památku.