Dárek pro novopečenou maminku

Každou maminku po příchodu domů z porodnice čeká euforie, příval něhy a spoustu nových vzrušujících zážitků.

Nejsou to ale jen pozitivní věci, které na maminku čekají. Může se objevit stres, starosti a náročné vstřebávání nových zkušeností s miminkem. Proto je rozhodně namístě, abyste jako pyšný otec dítěte nebo člen širší rodiny měl/a připravenou alespoň malou pozornost jen a jen pro ni.

Co maminky ocení

Někdy může být těžké odhadnout, co by si maminka dítěte po příchodu domů přála. Určitě nic nezkazíte pomocí s vařením, úklidem, péčí o dítě, vlídným slovem, užitečnou radou (pozor však na rady nevyžádané) anebo třeba jen obyčejným vyslechnutím nad šálkem kávy. Jako třešinka na dortu pak může figurovat drobný dárek. A pokud si nejste jisti jeho výběrem, máme pro vás tip, který vám vytrhne příslovečný trn z paty.

Je ošemetným úkolem vybrat něco, co rodina očekávající nového člena nemá již dávno připraveno. Vždyť každá nastávající maminka se doslova vyžívá ve výběru oblečení, doplňků a vybavení pro své novorozené miminko. Ale co takhle vzpomínkový předmět s emocionální i dekorativní hodnotou?

Dárek, který nezklame

Plakát k narození miminka je hitem současné doby. V naší aplikaci Kindy.cz však získáte víc než je v rámci zpracování této dekorace standardem. Originální ilustraci i ostatní parametry plakátu si můžete v klidu vybrat sami z pohodlí vašeho domova a dárek tak budete mít již pár dní po narození miminka. Maminka jej může obdržet jako překvapení hned po příchodu domů. Gesto poukazující na to, že nejen dítě, ale i ona je důležitou osobou, povzbudí a značně zpříjemní náročné období šestinedělí.

Nástroj pro vytvoření je jednoduchý a intuitivní, nevyžaduje žádné zkušenosti s prací s webovými aplikacemi, neboť vás každým krokem sám provede. Tak se určitě mrkněte na adresu Kindy.cz, ať je i váš plakát na cestě k vám co nejdříve.

Využijte slevový kód na 20 % a dopravu zdarma

A právě teď můžete využít slevový kód na 20 % a dopravu zdarma na všechny objednávky. Stačí, když v košíku zadáte slevový kód KND20. Tak šup, dokud je slevový kód platný.

Jak může plakát vypadat?

Inspirujte se plakáty maminek, kteří si již na Kindy.cz vybrali a objednali.

Nyní není nic jednoduššího než přejít do našeho editoru a zkusit si navrhnout vlastní plakát narození miminka. Je to snadné a rychlé. A dárek můžete mít už za pár dní doma.